Vi vil med dette nyhedsbrev gerne orientere jer om følgende ændringer hos De Psyko-Fysiske Konsulenter, som træder i kraft fra september 2019.

Da vi ønsker at optimere vores service og styrke samarbejdet mellem vores instruktører og undervisere, er vi i øjeblikket i gang med en omstrukturering internt i vores organisation.

Rent praktisk betyder det for jer som kunder, at nye tilbud, ordrebekræftelser, udarbejdelse af program og materiale, opfølgning og fakturering, vil ske mellem jer som kunde og den instruktør, der har opgaven og som I har kontakt med.

Der vil fortsat være den samme tryghed i det stærke samarbejde, der gennem tiden er udviklet mellem instruktører og undervisere tilknyttet De Psyko-Fysiske Konsulenter.

Vi er taknemmelige for vores mangeårige samarbejde med alle vores kunder og samarbejdspartnere, og vi tilbyder fremadrettet de samme produkter og ydelser, som I kender.

Vi vil dog også gerne byde ind på nye opgaver, når det er muligt, så I er altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak, hvis I har spørgsmål, brug for sparring eller andet I finder relevant, så vil vi forsøge at hjælpe jer.

Ønsker I kontakt til en bestemt instruktør eller underviser, kan I fremadrettet finde oplysninger omkring vedkommende på vores fælles hjemmeside ”www.konflikthaandtering.dk”. Det vil her være muligt at se, hvilke områder de forskellige befinder sig i. Internt kan vi som altid hjælpe hinanden i hele Danmark, på Færøerne og Grønland.

Bjarne Vejgaard er stadig indehaver af De Psyko-Fysiske Konsulenter, og I har selvfølgelig fortsat mulighed for at kontakte ham direkte. Aftalen er dog, at konsulenterne overtager al kontakten med kunderne som beskrevet.

Med venlig hilsen
Bjarne Vejgaard
De Psyko-Fysiske Konsulenter

bjarne@konflikthaandtering.dk
+45 40 28 25 18 / +45 56 28 25 18