I 1988 startede Bjarne Vejgaard De Psyko-Fysiske Konsulenter. Siden dengang har virksomheden været i en rivende udvikling, og vi har i løbet af de sidste 30 år udviklet vores koncept og haft en stor tilgang af nye kunder, konsulenter og samarbejdspartnere.

Tiden er nu kommet til, at Bjarne fra den 1. maj 2018 har valgt at overdrage den daglige drift og ledelse til ny administrerende direktør, Henrik Møller. Henrik har været tilknyttet virksomheden i mange år som ekstern konsulent og samarbejdsparter.

Bjarne vil fortsat være ejer af De Psyko-Fysiske Konsulenter og vil stadig varetage enkelte konsulentopgaver. Konceptet, alle indgåede aftaler samt tilknyttede konsulenter fortsætter uændret.

Henrik Møller

 

Fremadrettet bedes alle forespørgsler vedr. kurser, opgaver mm.  rettet til Henrik Møller, der kan kontaktes på telefon 28566430 eller pr. mail på henrikm@konflikthaandtering.dk

Vi glæder os til fortsat at kunne tilbyde jer de bedste kurser og den bedste service og rådgivning. Kontakt os gerne hvis I har spørgsmål til ovenstående.