Om os

– De Psyko-Fysiske Konsulenter har mange års erfaring –

Siden 1988 har De Psyko-Fysiske Konsulenter® udviklet og undervist personale på arbejdspladser i både ind- og udland i den Psyko-Fysiske Metode, et undervisningsprogram der via teori, træning og øvelser formidler viden og handlemuligheder i mødet med aggressive personer. Vi har altid borgeren i centrum, men vi har også fokus på personalets tryghed og sikkerhed. Vi kalder det tryghedstræning.

Yderligere bidrager vi i europæisk regi til den internationale udvikling og uddannelse på området. Vi er bl.a. del af en arbejdsgruppe, der arbejder med udviklingen af en europæisk standard for undervisere.

De Psyko-Fysiske Konsulenter blev startet af Bjarne Vejgaard, og vi har igennem tiden været op til 12 konsulenter som har undervist. Vi har i 2023 ændret konceptet og indhold, og vi er nu 6 konsulenter tilbage, som tilbyder undervisning i den Psyko-Fysiske Metode. Målet er at sikre en fortsat positiv udvikling og fremgang i mange år fremover. Vi har stadig et af Danmarks mest erfarne konsulentteams med mange års praktisk undervisningserfaring. Vi samarbejder derudover med andre fagspecialister, der alle har bred erfaring inden for arbejdet med konflikthåndtering og kompetenceudvikling.