Om os

– De Psyko-Fysiske Konsulenter har mange års erfaring –

Henrik Møller - Administrerende direktør

Henrik Møller, Adm. Direktør.

Siden 1988 har De Psyko-Fysiske Konsulenter® udviklet og undervist personale på arbejdspladser i både ind- og udland i den Psyko-Fysiske Metode, et undervisningsprogram der via teori, træning og øvelser formidler viden og handlemuligheder i mødet med aggressive personer. Vi har altid borgeren i centrum, men vi har også fokus på personalets tryghed og sikkerhed. Vi kalder det tryghedstræning.

Yderligere bidrager vi i europæisk regi til den internationale udvikling og uddannelse på området. Vi er bl.a. del af en arbejdsgruppe, der arbejder med udviklingen af en europæisk standard for undervisere.

De Psyko-Fysiske Konsulenter blev oprindeligt startet af Bjarne Vejgaard. I maj 2018 valgte Bjarne, at overdrage ledelse og drift til Henrik Møller. Henrik har været tilknyttet som konsulent i mange år, og har derfor et indgående kendskab til kunder, konceptet og samarbejdspartnere. Målet er at sikre en fortsat positiv udvikling og fremgang i mange år fremover. Konceptet bliver b.la. ført videre af de i alt 11 Psyko-Fysiske Konsulenter, som er tilknyttet. Vi har et af Danmarks mest erfarne konsulentteams med samlet mere end 200 års undervisningserfaring. Vi samarbejder derudover med andre fagspecialister, der alle har bred erfaring inden for arbejdet med konflikthåndtering og kompetenceudvikling.