26.-28. oktober 2017 skal vi igen på konference. Denne gang er det Hotel Crowne Plaza, Dublin – Irland, der danner rammerne for dette års internationale konference i forebyggelse af vold inden for psykiatrien.

Vi har deltaget de sidste mange år og de Psyko-Fysiske Konsulenter er stadig med som støtteorganisation. I 2015 blev konferencen afholdt i København, hvor vi var med til at arrangere og sørge for at næste 550 deltagere fik nogle dejlige og oplevelsesrige dage. Vi er 5 der skal afsted og denne gang er vi igen med som almindelige deltagere. I år afholder vi en 2-timers workshop med temaet/overskriften: Deeskalering – fra teori til praksis. Et oplæg hvor vi konkret arbejder med at skabe ro og tale en opkørt person til ro. En praksisnær metode som ved den rette træning, kan virke mange steder hvor vi møder den opkørte borger.

Vi glæder os meget og håber at vi i løbet af dagene får ny inspiration til hvordan vi sammen med regionerne og vores samarbejdspartnere kan arbejde videre med at forebygge vold til glæde for både patienter og medarbejdere.

http://www.oudconsultancy.nl/dublin_10_ECVCP_2017/ecvcp/Invitation.html